Tervetuloa Jämsän Himokselle

Jämsä on monien tuntema, luonnonläheinen suomalainen kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnan eteläosassa. Jämsä sijaitsee luonnonkauniin Päijänteen länsirannalla. Kaupungin

pinta-ala on 1 823,91 km² ja asukkaita viehättävässä kaupungissa asuu noin 20 000 henkilöä.

Himos-Jämsä tunnetaan lähes kaikkialla

Tutustutaan seuraavaksi lumoaviin Jämsän maisemiin ja kaikkeen siihen toimintaan, jota Jämsän kaupungissa voi suorittaa. Mennään tutustumaan pääosin Jämsän Himoksen tarjoamiin palveluihin, joita sekä suomalaiset että ulkomaiset vieraat vuosittain käyttävät. Ensimmäiset laskettelurinteet avautuivat Jämsään jo kauan sitten, eli vuonna 1984. Jämsän Himoksessa kelpaa lasketella, sillä alueen rinteiden suurin korkeusero on huikea, eli jopa 151 metriä.

Jämsään ja Hiihtokeskus Himokseen voi kätevästi tutustua ennalta verkossa. Ota käyttöösi vaikka todella suosittu,

helppokäyttöinen ja korkealuokkainen imac 21 5 -tietokone, jonka avulla verkossa surffailu käy mukavasti. Katso asiasta enemmän netistä tutustuen uuden sukupolven huipputietokoneeseen, joka toimitetaan sinulle ympäristöä säästäen, hiilineutraalilla tavalla.

Himos-Jämsä on ympärivuotinen ja suosittu aktiviteettikeskus

Himos-Jämsästä löytyy kaikkea mitä ihminen tarvitsee. Himoksessa voit nauttia muun muassa hyvää tekevän, Suomen ainoan Saunakylän palveluista. Himokselta löytyvät myös upeat pyöräilymaastot alamäkiajoa ja pumptrack-pyöräilyä harrastaville. Vehreä luonto, lumiset, korkeat rinteet, kotimaan parhaat hiihtomaastot, suosituimmat festarit ja ihastuttavat vesistöt kutsuvat jokaista nauttimaan Jämsän tarjoamista matkailupalveluista.

Hemmottele ja nauti

Himokselta löytyvät maan parhaimmat saunapalvelut, hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot sekä monipuoliset kuntoilukeskukset. Herkullisia aterioita jokaiseen makuun löytyy sekä à la carte -ravintoloista että suosituista pikaruokaravintoloista. Ei muuta kuin tankkaamaan energiaa, jotta jaksaa taas nauttia Himoksen riemuista. Mukavan päivän pääteeksi majoitusmahdollisuudet ovat todella loistavat, sillä tarjontaa löytyy todella monien vaihtoehtojen joukosta.

Himoksella voit nauttia mökkeliyn ihanuuksista, tutustua laadukkaisiin hotellihuoneisiin ja huviloihin, sillä kaikki matkailijalle olennaiset palvelut on otettu hyvin huomioon. Lomalla kuuluu levätä ja ladata akkuja, joten tervetuloa itse kokeilemaan, miltä oikeanlainen loma tuntuu! Keski-Suomen hienoimmat maisemat löytyvät Himokselta. Päijänteen ja Patalahden luonnonkauniit vesistöt ja vehreä golfkenttä kutsuvat nauttimaan aidosta luonnonrauhasta.

Himos palvelee niin emäntää, isäntää kuin lemmikkiäkin, joten seuraavaksi tutustutaan alueen koirahotelleihin. Korkealuokkainen Koirahotelli Patajoen Navetta tarjoaa lempeän, ystävällisen ja yksilöllisen hoidon rakkaimmille lemmikeille. Jämsän kaiken kattava koirahoitola tarjoaa sekä pienille että isommille koirille parastaan, kuten yksityiset aitaukset ja miellytävät lomamökit.

Himos-Jämsän palveluista nauttii koko perhe

Matkailijalle on tarjolla vuokramökkejä lumoavine järvimaisemineen sekä aivan uutta kaikilla mukavuuksilla varustettua Glamping – luksustelttailua luonnon rauhassa. Loistavien kulkuyhteyksien lisäksi voit saapua paikalle myös polkupyörällä, mopolla, moottoripyörällä ja vaikkapa matkailuautolla tai -vaunulla.

Mikä onkaan suositumpi kuin Himoksen maankuulu laskettelukeskus? Ei juuri mikään. Vilkaistaan siis seuraavaksi Himoksen rinteisiin ja uuteen koko perheen elämyksiä tarjoavaan Lumilaan. Himoksen laskettelukeskus

Tiesitkö, että huippukunnossa olevia, laadukkaita rinteitä on Himoksen alueella yhteensä 21 kappaletta. Rinteet sopivat sekä jo kauan laskettelua harrastaneille että aloittelijoille, joten vain rohkeasti mukaan.

Lumila on koko perheen oma lumimaailma, jossa puuhaa riittää. Mukaan mahtuu lautailemaan, hiihtämään, pulkkamäkeen, rattikelkkailemaan ja moniin muihin talven riemuihin. Erikoisuutena palvelevat tubing-renkailla varustetut mäet.

Tutustu myös rinneravintoloiden herkullisiin aterioihin ja nauti lomailun helppoudesta.

Talvisin asiakkaita palvelevat myös suksivuokraamo, suksihuolto ja asiantunteva ski shop. Laadukkaat Caravan-paikat ovat käytössäsi Länsirinteillä, josta löytyy 120 asiakaspaikkaa ja Pohjoisrinteellä, jossa paikkoja on mukavat 30 kappaletta. Tervetuloa Himokselle yksin tai ystävien ja perheen kera kaikkina vuodenaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

GetMag