Kotitapetti palvelee myös jämsäläisiä asiakkaita

Harmittaako sinua joskus, ettei Jämsästä pienenä paikkakuntana löydy ihan kaikkia palveluita eikä viimeisimmän trendin mukaisia sisustusalan liikkeitä? Onneksi Kotitapetti palvelee ympäri Suomen – myös Jämsässä. Kerromme sinulle tässä artikkelissa, kuinka innokas jämsäläinen sisustaja voi hyödyntää Kotitapetin palveluita.

Kotitapetti – ajasta ja paikasta riippumatta!

Kotitapetin yksi ehdottomasti parhaista ominaisuuksista on se, että siellä voi käydä ostoksilla ajasta ja paikasta riippumatta. Juuri tästä syystä Kotitapetti soveltuu erinomaisesti myös jämsäläiselle asiakkaalle. Voit selata sen valikoimia ja tehdä tapettiostoksia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hyödyntämällä Kotitapetin näppäriä filttereitä voit tehdä nopeasti upeita löytöjä. Kaiken lisäksi Kotitapetti toimittaa tilauksesi sinulle Jämsään, eikä sinun tarvitse lähteä ajamaan satojen kilometrien päähän hyvien tapettivalikoimien perässä.

Upeita muutoksia pikkurahalla

Kotitapetin tapeteilla voit saada kotonasi aikaan upeita muutoksia pikkurahalla. Kotitapetilla on usein erittäin hyviä tarjouksia, minkä lisäksi voit tarvittaessa käyttää apunasi sivuston hakufilttereitä lajitellaksesi edullisimmat vaihtoehdot hakutulosten kärkeen. Usein kaikkia huoneen seiniä ei edes tarvitse tapetoida, vaan näyttävin tulos voidaan saada aikaan tapetoimalla vain huoneen yksi seinä tehosteseinäksi ja maalaamalla huoneen muut seinät tapetin sävyihin sointuvalla värillä. Kotitapetin perustajan alkuperäinen periaate oli varmistaa, että jokaisessa ruotsalaisessa kodissa olisi varaa sisustaa. Nyt tämä periaate on ulotettu Kotitapetin verkkokaupan kautta myös Suomeen – aina Jämsään saakka! Tähän periaatteeseen kannattaa tarttua ja sisustaa kiva koti Jämsässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

GetMag